Another completed project where I provided the scheme design, obtained planning and Building Regulations approvals.

POST 37AThis North Dorset bungalow was extended to provide a large kitchen dining room with a high ceiling following the line of the roof. The brief was to provide a light and airy space featuring rooflights, bi folding doors and feature glazing. The existing elevation lacked a visual draw to the front door and the client wanted a contemporary design that provided an impact elevation and a focus to the front door while being in keeping with the existing parts. Other internal alterations included a new bedroom and en-suite, a utility room and the installation of a feature wood burning stove within the former porch recess. The project was finished with high quality fittings throughout and hi-tech lighting design all selected by the client.

Click the image below to compare it to the existing and the proposed as drawn on CAD;POST 37B